Team Silverbullet - Multigaming clans since 2000

Nieuws


 SB~Black Ops.....fail


Maart 2011.

Donkere wolken hangen boven de Call of Duty community. Black Ops heeft niet gebracht wat we ervan verwacht hadden. Het ontbreekt enorm aan animo, zowel binnen als buiten onze clan. Daarom heeft Team-SilverBullet besloten geen European Domination matches en competities meer te spelen wat betreft BO. De eerste keer sinds onze overstap naar Call of Duty in 2004 dat we competatief afhaken. Een dieptepunt in de historie van onze clan echter wel een eigen keuze.

Gelukkig zijn we nog rustig actief op clanbase met Modern Warfare. We kunnen echter niet spreken van een brede groep members die zich hiermee bezig houden. En daar zit nu juist een belangrijke factor voor het succes van een clan: gezamenlijk een game spelen. Voorzichtig wordt duidelijk dat we toe zijn aan een nieuwe frisse game waar we weer met z'n allen onze tanden in kunnen zetten.

Tot die tijd blijven we zoveel mogelijk 'united' als vrienden/clan bij elkaar en staan we klaar zodra zich een nieuwe kans voordoet om samen de virtuele jachtvelden weer te betreden.

Pruimentijd...

Netherlands S m o k e y 
Links: n/a
geschreven door S m o k e y - 04.03.2011 - 21:07