Team Silverbullet - Multigaming clans since 2000

Nieuws


 SB~Er hangt iets in de lucht...


Augustus 2011.

Na regen komt zonneschijn. Het lijkt wel zomer in Nederland; meer bewolking dan zon. Gelukkig beloven er weer een aantal mooie games uit te komen en hebben we al menig game 'trailert' voorbij zien tuben. Van Battlefield 3 en Modern Warfare 3 zijn spannende teasers op ons forum geplaatst en de verwachtingen natuurlijk hoog gespannen. Wordt BF3 de nieuwe 'game-2-play' of gaat MW3 in de herkansing alsnog de Call of Duty community redden? We zullen het meemaken.

Team-SilverBullet zal flink door moeten pakken. Er worden te weinig uren op de virtuele jachtvelden doorgebracht; simpelweg om de reden dat er geen uitdagende en/of competitieve game is die door voldoende members gespeeld wordt. Na de zomer komen de kansen om de huidige dip te doorbreken. We zullen ons open stellen voor andere competities en wellicht een Battlefield team starten. Hiervoor zijn nieuwe members natuurlijk welkom (check ons forumtopic "Join SilverBullet" en lees het sticky) die op zoek zijn naar een plaats waar gezellig, op gemiddeld niveau en met een gezonde winners mentaliteit gespeeld wordt.

Ik heb er zin an! Het is tijd om weer te gaan knallen met een verse shooter en ons resultaten overzicht te vullen met actuele gegevens. Groen natuurlijk, maar dat spreekt voor zich... (deze site is al bijna weer 2 jaar oud!)

We leave no one behind!

Netherlands S m o k e y 
Links: n/a
geschreven door S m o k e y - 18.08.2011 - 21:54